After eight rutor


Kakbotten
250 g Chocolate chip cookies
65 g Smör, rumsvarmt
After eight choklad
100 g Mörk Choklad
100 g Mjölkchoklad
200 g After eight
1 3/4 dl Vispgrädde
1/4 dl Mjölk
50 g Smör
65 g Smör, rumsvarmt
After eight choklad
100 g Mörk Choklad
100 g Mjölkchoklad
200 g After eight
1 3/4 dl Vispgrädde
1/4 dl Mjölk
50 g Smör
Gör så här:
Kakbotten
1.Lägg bakplåtspapper i en form som är 20×20 cm.
2. Mixa kakorna i en matberedare eller krossa dom i händerna och rör sedan ihop smulorna med det mjuka smöret.
3. Tryck ut massan i formen till en tunn botten.
4.Låt stå i kylskåpet medan du gör tryffeln.

After eight chokladen
1. Smält ihop chokladen med after eight, grädde, mjölk och smör – på låg värme.
2. Häll tryffeln över den kalla botten och låt svalna.
1. Smält ihop chokladen med after eight, grädde, mjölk och smör – på låg värme.
2. Häll tryffeln över den kalla botten och låt svalna.
3. När formen har svalnat så ställer du den i kylskåpet i minst 3 h.
Skär sedan i bitar och servera med en klick grädde eller toppa den med strössel eller fyllning efter smak!
Skär sedan i bitar och servera med en klick grädde eller toppa den med strössel eller fyllning efter smak!


Lycka till!

Jag väljer att inte garnera dessa på en gång eftersom jag ska förvara dem i frysen!
Recetet kommer från http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/
Recetet kommer från http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/